Om oss 

easybake utvecklar, tillverkar och säljer bakeoff produkter.

easybake utvecklar, tillverkar och säljer bakeoff produkter till dagligvaruhandel, servicehandel samt till bagerigrossister i Sverige med betydande export till övriga Europeiska länder.
Vårt huvudkontor ligger i Göteborg, varifrån försäljning sköts samt distributionen för den skandinaviska marknaden utgår från.

Största delen av vårt sortiment tillverkas i vår egen fabrik i Polen Szczecin, med ca 80 anställda.

Det stora inslaget av manuell arbetskraft istället för maskinellt tillverkade produkter är ett led i vår filosofi, och har varit så ända sedan starten, att tillverka frysta bageriprodukter av absolut högsta kvalitet.

Det manuella inslaget i produktionen, ger oss en flexibel produktionsapparat, vilket skapar goda möjligheter att kunna skräddarsy produkter efter våra kunders specifika önskemål, s.k. legotillverkning/kontraktstillverkning.  

easybake har IP certifiering samt vår produktion är 

FSSC 22000 certifierad. Om du har en dröm att skapa ett nytt varumärke, sälja produkter men saknar produktionskapacitet eller vill att vi producerar under ditt varumärke? Kontakta oss så hjälper vi dig. Vi har många års erfarenhet inom EMV tillverkning. Vi hjälper även kunderna med produktutveckling. 

easybake